Rijswijks Dagblad | Media Week mét Awards opnieuw in Den Haag

Media Week mét Awards opnieuw in Den Haag

mainImage

Social Media Week Holland (#SMWNL) komt in 2019 opnieuw naar Den Haag. Vandaag, tijdens zijn werkbezoek aan de Social Media Week in New York, kondigde wethouder Rachid Guernaoui van Media bovendien de uitreiking van twee nieuwe Awards aan tijdens het evenement dat van 13 tot en met 15 november in Den Haag zal worden gehouden.
“Ik ben blij en trots dat de Social Media Week Holland voor de tweede keer naar Den Haag komt. Het is een fantastisch evenement waarmee wij als congres- en evenementenstad bij uitstek ook nog eens een nieuwe groep aanspreken van voornamelijk jonge professionals”, zegt wethouder Rachid Guernaoui.


De aankondiging deed hij op het Nederlands consulaat-generaal in New York in aanwezigheid van consul-generaal Dolph Hogewoning en directeur Maarten Reijgersberg van de Social Media Week Holland. Tijdens de tweede editie van #SMWNL in november worden de #SMWNL Awards uitgereikt aan de 'Best Corporate Influencer' en de 'Best Governmental Influencer' van Nederland. De winnaars ontvangen een VIP-ticket voor de Social Media Week New York 2020, een vliegticket en verblijf in een hotel op Manhattan.

Social Media Week (SMW) vindt jaarlijks in 25 steden wereldwijd plaats. Het is een van 's werelds meest toonaangevende conferenties én een inspirerend nieuwsplatform. SMW biedt merken, bureaus en technologieleveranciers de nieuwste inzichten en trends op het gebied van marketing, communicatie, social media, technologie en innovatie.