Rijswijks Dagblad | Kijk naar deze uitdagende vacature!

Kijk naar deze uitdagende vacature!

mainImage

Keywords
-          LBO/ MBO
-          Werktuigbouwkunde/ Mechatronica
-          Machinebouw
-          38 uur P/W

For the love of valves
Ventil Test Equipment BV is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van test installaties. Met behulp van moderne technieken worden op klantspecificaties machines gebouwd, waarmee industriële afsluiters en veiligheden getest en gecontroleerd kunnen worden. Onze opdrachtgevers zitten over de hele wereld. Deze bedienen wij vanuit onze vestigingen in Nederland, Amerika, Rusland en het Midden-Oosten. Daarnaast worden we in veel landen vertegenwoordigd door lokale agentschappen en partners.

Fun lives here
Informeel, direct en internationaal. Zo kun je ons omschrijven. Teamwork, plezier en vakmanschap zijn bij ons bovenal belangrijk kernwaarden. Je collega’s zullen er altijd voor je zijn wanneer je hulp nodig hebt. Zo kom je te werken in een informele omgeving waarin humor centraal staat maar waar ook serieus gewerkt wordt. Daar waar hard wordt gewerkt, vinden wij plezier op de werkvloer hebben ook erg belangrijk. Zo kun je bij ons in je pauze een potje tafeltennissen en vrijdagmiddag gezellig mee bootcampen! Daag jij binnenkort een van je collega’s uit?

Jouw werkdag
Als Allround Machinebouwer ben je zelfstandig aan het bouwen aan een specifieke machine voor een van onze klanten. Vanaf een bouwtekening assembleer je deze machine. Je plaatst allerlei hoofdcomponenten zoals pompen, kogelkranen en ventielen. Daarna buig je ook stalen leidingen naar het juiste formaat en monteert deze in de machine om de componenten te verbinden. Je monteert ook hydrauliekleidingen/- slangen om hydraulische systemen samen te stellen. Daar blijft het echter niet bij, uiteindelijk zal je de machine ook testen op dichtheid voordat hij wordt opgeleverd. Al met al een uitdagende job waarin je het proces van A tot Z meemaakt!

Wij zoeken leuke mensen
Als Allround Machinebouwer moet je natuurlijk wel wat kunnen, maar wij zijn vooral op zoek naar ‘leuke mensen.’ Wat zijn dat? Dat zijn mensen met ambities en mensen met wie het klikt. Mensen die weten wat ze kunnen. Als je dat hebt, dan kun je binnen Ventil alle kanten op.

-          Afgestudeerd met een LBO/ MBO opleiding richting werktuigbouwkunde/ mechatronica
-          Ervaring is mooi, maar wij leiden je ook graag verder op!
-          Iemand die wil doorgroeien binnen Ventil
-          Creatief, hands-on-mentaliteit, flexibel, communicatief en hebt een passie voor techniek
-          Je bent een sociaal dier

Wij bieden
-          CAO + salaris
-          Groeiomgeving voor persoonlijke ontwikkeling
-          De leukste teamuitjes en donderdagmiddag borrels
-          Elke vrijdag bootcamp

Contact
Interesse naar aanleiding van onze vacature? Je kan jouw cv en motivatiebrief mailen naar [email protected]. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan gerust contact op met ons via 06 28 26 18 87.