mainImage

Indoor trampolinepark Jumpsquare bijna klaar voor opening

Indoor trampolinepark Jumpsquare bijna klaar voor opening
1 februari 2018, 00:00 uur
Algemeen

Het grootste indoor trampolinepark van Europa krijgt steeds meer vorm. Op 10 februari opent Jumpsquare haar deuren en dan is Rijswijk een pareltje rijker.

Momenteel wordt er keihard gewerkt aan het park; de trapeze worden gehesen, trampolines worden gespannen, foampits worden gevuld en de stoere, industriële aankleding wordt steeds meer zichtbaar. Ondertussen staan de eigenaren Dennis en Wendy van Leeuwen te springen om het park te openen.

Op 10 februari is het dan zover; dan opent Jumpsquare haar deuren voor het grote publiek, aan de Lange Kleiweg 1E. Op 9 februari wordt het park officieel geopend door Wethouder Van Hemert, die zelf de eerste sprong waagt. Ook zullen de winnaars van de scholenactie (2 klassen uit Rijswijk en Den Haag) aanwezig zijn bij deze feestelijke opening en een sprong wagen.

Met maar liefst 3.000m2 wordt dit één van de grootste trampolineparken in Nederland. Jumpsquare Rijswijk staat in het teken van jump, sport, tricks & fun en is geschikt voor zowel de kleine en grote jumpers als voor de amateurs en ervaren adrenalinejunks.

Boilerplate:
Jumpsquare is een indoor trampolinepark, gestart vanuit een franchiseformule met diverse locaties in Nederland en België (waaronder Amsterdam, Nijmegen en Gouda). Door de komst van deze nieuwe locatie kan Jumpsquare met 3.000 m2 aan jump, sport, tricks & fun de regio Rijswijk, Den Haag, Delft, en het Westland bedienen.

Meer informatie op jumpsquarerijswijk.nl en facebook.com/jumpsquarerijswijk


Foto: Digitaal Dagblad