Rijswijks Dagblad | In de Bogaard pakt zijn rol: Jamin
mainImage

In de Bogaard pakt zijn rol: Jamin

30 maart 2020, 19:30 uur
Algemeen, Ondernemen

In Winkelcentrum In de Bogaard loopt vanwege het coronavirus net even anders dan normaal. De ondernemers hebben in het kader van ‘In de Bogaard pakt zijn rol’ laten weten  wanneer ze open zijn voor publiek. Lekker shoppen in het winkelcentrum, alleen ‘net even anders.’

René Marquard sprak met Team Jamin Rijswijk.  

Wat wordt er bedoeld met 'In de Bogaard pakt zijn rol, JAMIN  pakt zijn rol' ?
“Ieder heeft een rol in deze bittere tijden. Wij willen als winkel onze rol oppakken en doen wat we normaal ook altijd deden, namelijk iedereen zoet houden!”

Welke maatregelen hebben jullie genomen naar aanleiding van het coronavirus?
“Er zijn 3 grote tv-schermen in de winkel met daarop de aanwijzingen die door de overheid zijn aangegeven, zoals ‘denk aan genoeg afstand houden van elkaar.’ Iedere klant krijgt 1 scheplepel die na gebruik weer ingeleverd moet worden om gedesinfecteerd te worden.” 

Jullie zijn gewoon open de gehele dag?
“Wij zijn en blijven elke dag gewoon open.” 

Dankzij jullie heerlijke assortiment kijken we uit naar de Pasen, wat hebben jullie zoal? 
“Zoals men van Jamin elk jaar mag verwachten rondom Pasen zijn er weer heerlijke luxe eieren gevuld met bonbons, 50 soorten eitjes, vrolijke holle Paasfiguren en nog veel meer. Tevens is sinds kort Leonidas gevestigd in onze winkel.”  

Jullie bezorgen ook al dat lekkers? 
“Veel mensen kunnen moeilijk naar buiten in deze tijden, wij hebben snel een bezorgdienst opgezet zodat we al het lekkernij op adressen kunnen bezorgen. Dit gaat heel snel en gemakkelijk.” 

De bezorgdienst is er voor mensen die niet naar buiten kunnen. Bel of stuur een whatapp naar 06-24216430 en de medewerkers komen lekkere (paas)producten thuisbezorgen.

Via deze link is een deel van hun assortiment te zien: https://www.jamin.nl/thuislevering