Rijswijks Dagblad | Het is nog steeds feest bij RVC Celeritas

Het is nog steeds feest bij RVC Celeritas

mainImage

Het is voor jong en oud, jongen of meisje, man of vrouw, nog steeds mogelijk deel te nemen aan de open trainingen bij RVC Celeritas op het Sportpark Prinses Irene aan de Schaapweg.

De Ministars van Celeritas hebben afgelopen zaterdag voor het laatst getraind, gevolgd door een seizoensafsluitingsfeestje. Eind augustus gaan de jongens en meisjes van 4 tot en met 6 jaar weer beginnen.

Op dinsdag en donderdag tot de schoolvakantie zijn er nog steeds open trainingen voor jongens en meisjes van 6 tot en 14 jaar van 18.00 tot 19.00 uur om te ondervinden hoe leuk het is om bij Celeritas te voetballen.

Aansluitend om 19.00 tot en met 20.30 uur zijn er, tot de schoolvakantie, iedere dinsdag en donderdag open trainingen, ook voor jongens van 15 tot en met 18 jaar.

De kantine is dan uiteraard ook geopend om er even te komen tafeltennissen of gewoon lekker te chillen.

Sinds dit seizoen gaan de open trainingen voor meisjes en vrouwen (vanaf 15 jaar) dit seizoen ook tijdens de zomermaanden gewoon door op iedere woensdagavond van 19.45 tot 21.15 uur. Bij Celeritas wordt momenteel druk gewerkt om het komende jaar ook competitie te spelen en om dat te realiseren kan de club nog wel wat meisjes en vrouwen gebruiken.

Naast de selectie van ADO trainen de senioren heren vanaf 18 jaar in de zomermaanden op iedere donderdagavond van 20.00 tot 21.30 door en iedereen is daarvoor welkom…….lid of geen lid. En natuurlijk is de kantine geopend voor de 3e helft!

Ook de Walking Football mannen vrouwen (vanaf +/-60 jaar) nodige oudere jongeren uit om gezellig te komen ballen en met elkaar te lachen. De trainingen zijn iedere donderdagavond van 19.00 tot 20.15 uur op het kunstgrasveld om daarna nog even gezellig na te praten in de kantine.

Aanmelden voor één of meerdere van deze activiteiten kan op www.rvcceleritas.nl