Rijswijks Dagblad | Haaglanden Beweegt presenteert Expeditie Robinson

Haaglanden Beweegt presenteert Expeditie Robinson

mainImage

Ben jij een echte waaghals en grote fan van Expeditie Robinson? Dan is de zomerse Haaglandse Expeditie Robinson echt wat voor jou. Op 30 juli en 12 augustus kan je je aanmelden om de zwaarste proeven uit te voeren. Katapult, balansproef en de kokosnoot piramide! Noem het maar op, voor elk niveau is er een gepaste uitdaging.

Jongeren van de gemeente Westland, Rijswijk en Den haag hoeven zich deze zomer zich niet te vervelen. Ze kunnen zichzelf uitdagen bij Expeditie Robinson georganiseerd door Haaglanden Beweegt op het Zuiderstrand!

Expeditie Robinson
Kinderen tussen de 7 en 14 jaar kunnen zich aanmelden voor de Haaglandse Expeditie Robinson. Op 30 juli zijn kinderen tussen de 7 t/m 9 jaar welkom. Op 12 augustus zijn kinderen tussen de 10 t/m 14 jaar welkom. Lijkt dit wat voor jou en wil je meedoen? Je kan je aanmelden via [email protected]

Kosten
Om deel te nemen aan Expeditie Robinson van 10:00 tot 16:30 betaal je €17,50 per kind, incl. lunch en drinken. Wil je meer informatie over de Expeditie? Stuur een e-mail naar het bovenstaande adres!