Rijswijks Dagblad | Gratis basketbalclinic in voorjaarsvakantie

Gratis basketbalclinic in voorjaarsvakantie

mainImage

Basketbalvereniging Lokomotief organiseert een gratis basketbal clinic in de voorjaarsvakantie. Meisjes en jongens van 5 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om gezellig mee te komen doen!

Basketbaltrainers van basketbalvereniging Lokomotief verzorgen de clinic. De kinderen gaan in groepjes langs de baskets waar steeds een andere trainer klaar staat om een fundamental van het basketbal te oefenen; dribbelen, schieten, passen, lay-up enz.

De basketbalclinic is op woensdag 26 februari 2020 van 16.15 tot 17.30 uur in de Van Zweedenzaal, Jacob van Offwegenlaan 40, Rijswijk. Voor sportkleding wordt geadviseerd een korte broek, t-shirt en sportschoenen mee te nemen. En voor de dorst een bidon of flesje met water. Na afloop kunnen de basketballers douchen. Neem in dat geval een handdoek mee.

Aanmelden – uiterlijk op dinsdag 25 februari – kan via [email protected] of een WhatsApp naar tel. 06-83-984975. Graag aanmelden met de volgende gegevens: Basketbalclinic, naam, geboortejaar, naam school, naam ouder, emailadres en telefoonnummer. Na aanmelding ontvangt men een bevestiging.