Rijswijks Dagblad | Doe mee met NLDoet in Rijswijk

Doe mee met NLDoet in Rijswijk

mainImage

Tijdens NLDoet krijgen ook inwoners van Rijswijk de kans om eenmalig aan de slag te gaan als vrijwilliger.. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van de samenleving.

Op de website van NLDoet, www.nldoet.nl , hebben diverse maatschappelijke organisaties uit Rijswijk, zoals Don Bosco, Florence en het Knaaghof, klussen en activiteiten geplaatst waarvoor je je kunt aanmelden als je aan het vrijwilligerswerk wilt ‘snuffelen’. Voor mensen die nog geen vrijwilligerswerk doen, is dit een mooie gelegenheid te ervaren hoe leuk het is!

Je kunt ook op een andere manier dan via NLDoet ervaren hoe het is om je als vrijwilliger in te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld met een maatschappelijke organisatie in Rijswijk af spreken eenmalig aan vrijwilligerswerk deel te nemen. Onder meer kinderboerderij ’t Akkertje biedt daartoe de mogelijkheid.

Vrijwilligerscentrum Rijswijk en de Rijswijkse Uitdaging besteden op 15 en 16 maart in Wijkcentrum Stervoorde volop aandacht aan NLDoet en aan het vrijwilligerswerk in Rijswijk. Loop binnen en je krijgt informatie over het doen van vrijwilligerswerk bij uiteenlopende organisaties in Rijswijk. Tevens zijn er enkele leuke activiteiten gaande, zoals een High Tea voor senioren en mantelzorgers en een feestelijke bijeenkomst om te vieren dat er 100 taalkoppels gevormd zijn.

Ook eens ervaren hoe het is om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan op www.NLDoet.nl Op de websites www.vrijwilligerscentrum.nl en www.rijswijkseuitdaging.nl staat informatie over vrijwilligerswerk en vacatures in Rijswijk en over het aanbod van workshops voor vrijwilligers.