Rijswijks Dagblad | DJ Zwennes bezorgt Rijswijkers groot plezier

DJ Zwennes bezorgt Rijswijkers groot plezier

mainImage

DJ John Zwennes is normaliter te vinden in wijkcentrum Stervoorde, maar we weten dat alles niet meer zo 'gewoon' is in deze tijd en dus ging John met zijn zoon Donny en de geluidsinstallatie naar de mensen toe. Aal snel bleek het een muziekfeest te zijn op de balkons van het Prins Constantijnflat en de Prins Johan Frisoflat.

Dansende mensen, letterlijk van de linker- naar de rechterkant van de balkons. En wanneer het nummer 'Leef alsof het je laatste dag is’ van Andre Hazes jr wordt gedraaid gaat de hele flat los en staan de bloembakken te trillen op het balkon.  

Het is zo knap van John Zwennes dat hij weer wat hij precies moet draaien , want het is van alles wat, het is van Andre Hazes tot Dorus> Altijd zit er wel een nummer bij waarbij de 'flatbewoners' lekker mee konden doen.  Het was goed te horen en die sfeer sloeg zelfs over bij buschauffeurs....... die al zwaaiend met een hele korte toeter hun genoegen hierover op deze manier kenbaar maakten.

Dan zie je ook het plezier bij  DJ Zwennes, want zo staat hij alom bekend in de regio Haaglanden, maar vlak zijn zoon niet uit want die geniet er ook van en steunt zijn vader door dik en dun.

Het is goed om te horen dat er achter deze twee mensen een mooi verhaal zit. Ze zijn gewoon sociaal betrokken en hebben zeker te doen met dementerende ouderen. Noem het 'gewone mensen' die hun nek uitsteken voor ouderen. John is ook actief bij het Alzheimer café in Rijswijk. Eerder al was het feestje bij Prins Bernard flat, Prins Mauritsflat en Titus Brandsmaflat. Dit alles mogelijk gemaakt mede dankzij Welzijn Rijswijk , seniorenradio.nl en Zwennes Totaal Service.

Redactie en foto's: René Marquard