Rijswijks Dagblad | 'Concert tegen Eenzaamheid' groot succes

'Concert tegen Eenzaamheid' groot succes

mainImage

De Oude Kerk in de Herenstraat stond donderdagavond 21 november in het teken van het'Concert tegen de Eenzaamheid' . Wethouder Johanna Besteman opende de avond en zag tot haar grote vreugde dat er de nodige animo was voor dit concert. De wethouder sloot haar toespraak af met een quote van de Minister van Volksgezondheid; “De eenzaamheid oplossen,  kan niemand alleen. Maar iemands eenzaamheid oplossen kunnen we allemaal.”

Het was genieten dankzij het optreden van sopraan Marike Verbeek, Liesbeth van der Loop (Alt) Bariton Klaas Aantjes en Mary Lovell op de piano. Zij zongen werken van onder andere Mendelssohn, Mozart, Gershwin, Liszt, Bernstein. Het aanwezige publiek kon het optreden meer dan goed waarderen.  

Het concert was een initiatief van de leden en partners van de  RotaryClubs in Rijswijk en werd mede ondersteund door Knijnenburg Producties, College van Kerkrentmeesters en Diaconie van de Protestantse Gemeente Rijswijk, Carl Michels piano's , Blomster Bloembinders en AantjesZevenberg Advocaten. 

Een mooie muzikale avond waarbij we ook eindigen met een  quote van Nietsche: “De muziek begint daar waar de woorden stoppen.”