Rijswijks Dagblad | CircusPieten veroveren kinderharten

CircusPieten veroveren kinderharten

mainImage

De Zwarte Pieten stalen op zaterdag 30 november de show in wijkcentrum Stervoorde. Bijna 150 kinderen met hun (groot) ouders waren afgekomen op het Sinterklaasfeest aan de Dr. H.J. van Mooklaan.  De bewonersorganisaties De Strijp, Muziekbuurt, Steenvoorde Noord en Zuid  hebben wederom laten zien dat samenwerken tot mooie dingen kan leiden en daar is dit geweldige Sinterklaas/Pieten feest een mooi voorbeeld van. 

Het themafeest was dit jaar 'CIRCUS VOOR SINTERKLAAS' . Vier circuspieten gaven een geweldige show weg. Het was een complete professionele show met o.a. wielerfietsen, goochelen, jongleren en verbluffend goede circustrucs. En dat Zwarte Pieten ook over een gezonde dosis humor blijken te bezitten werd bij jong en oud ook snel duidelijk.

En wanneer alle kinderen ook daadwerkelijk met veel enthousiasme mee gaan doen van de eerste tot en met de laatste minuut dan heb je het goed voor elkaar. Goed geregeld wijkorganisaties van Rijswijk! Mede dankzij hebben jullie de kinderen een onvergetelijke middag weten te bezorgen!

Tekst en foto: Rene Marquard