Rijswijks Dagblad | Bram Ladage 'neemt haar rol' in In de Bogaard
mainImage

Bram Ladage 'neemt haar rol' in In de Bogaard

4 april 2020, 12:43 uur
Algemeen, Ondernemen

In Winkelcentrum In de Bogaard loopt vanwege het coronavirus net even anders dan normaal. De ondernemers hebben in het kader van ‘In de Bogaard pakt zijn rol’ laten weten  wanneer ze open zijn voor publiek. Lekker shoppen in het winkelcentrum, alleen ‘net even anders.’

René Marquard sprak met Daniëlle van Team Rijswijk Bram Ladage  

Wat wordt er bedoeld met ‘Bram Ladage pakt zijn rol'?
Daniëlle van Team Rijswijk Bram Ladage:”Net zoals veel andere ondernemers in de Bogaard pakken ook wij onze rol. Wij hebben een grote klantengroep van jong tot oud, die wij vooral in deze bizarre omstandigheden met alle liefde willen blijven voorzien van een heerlijke verse zak patat.”

Welke maatregelen hebben jullie genomen naar aanleiding van het coronavirus?
“Onze winkel heeft normaal gesproken een rustige, open maar vooral vriendelijke en uitnodigende uitstraling. Helaas is het nu alles behalve dat, met rood/witte linten hebben we een in - en uitgang gecreëerd, de tape op de grond meet de 1,5 meter afstand, en zo staat er overal wel een flesje desinfectie binnen handbereik. Ook hebben we plexiglas schermen geplaatst bij de kassa en uitgifte balie. Mensen mogen hun patat alleen afhalen en wij moeten alles inpakken. Wij zijn er van overtuigd dat wij alles wat nodig is, hebben gerealiseerd. Onze klanten spreken vol lof over de manier waarop we toch een weg vinden om die glimlach op hun gezicht te toveren als die verse zak patat over de counter gaat.”

Jullie zijn nog gewoon iedere dag geopend?
“Wij zijn iedere dag geopend tot 19.00 uur, alleen de koopavond hebben we tijdelijk teruggezet naar 19.00 uur in plaats van 21.00 uur. Vanaf heden kunnen de klanten ook via Whatsapp hun bestelling doorgeven en betalen via Tikkie. (06-27214490) Zo zorgen wij ervoor dat de bestelling klaar staat en kan deze 'contactloos' afgehaald worden.”

Nu de restaurants gesloten zijn is er nu juist behoefte om bij jullie frites te kopen?
“De spitstijden zijn er niet schreeuwend drukker op geworden, sterker nog, ook wij zien ook echt wel een daling.  Het winkelend publiek is uitgedund. Wat we wel merken is dat mensen behoefte hebben aan een frisse neus. Deze combineren ze met een lekkere zak patat op het Bomenplein. Wij zijn ontzettend blij dat wij daarin nog een bijdrage kunnen leveren.”

Wat willen jullie nog kwijt aan de klanten?
“Pas goed op elkaar en hou die 1,5 afstand! Wil je toch even naar buiten, weet dan dat je bij ons veilig terecht kunt, niet alleen voor een verse zak patat maar ook voor een gezellig praatje. We wensen iedereen veel sterkte maar zijn ervan overtuigd dat dit goed komt, tot die tijd denk aan elkaar en steun de lokale ondernemers van In de Bogaard.”