Rijswijks Dagblad | Bier & Barbecue van topklasse bij Savarin
mainImage

Bier & Barbecue van topklasse bij Savarin

13 augustus 2020, 12:11 uur
Algemeen

Barbecueën is populairder dan ooit. Zeker in deze tijd van het jaar. Maar een geslaagde BBQ vraagt niet alleen mooi vlees en/of verse vis, maar ook gedegen vakmanschap aan de grill. Steeds meer restaurant-koks bedienen zich tegenwoordig van BBQ-technieken. Ook bij Savarin. Vol enthousiasme stapt onze ervaren keukenbrigade dan ook naar buiten om aldaar op open vuur te werken. Leer Savarin met BEER MEATS BBQ at Savarin eens van een heel andere kant kennen!
 
BEER MEATS BBQ at Savarin heet het festijn dat zich op vrijdag 4 september op het voorplein van Restaurant, Hotel & Spa Savarin afspeelt. Onbeperkt gegrilde braadworst, biefstuk, kip en tijgergarnalen met stokbrood en coleslaw. Ervaar het verschil tussen kilo-knallers en Savarin-kwaliteit voor de kennismakingsprijs van €39,50 p.p. Inclusief drie glazen speciaalbier (Kompaan, Swinckels & Cornet) of wijn uit BBQ-land Argentinië van het kwaliteitshuis Bodega Norton.
 
Veilig uit eten is actueler dan ooit. BEER MEATS BBQ biedt de mogelijkheid om een ongedwongen feestmaal te genieten en toch anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren. Op een oppervlakte van 1750 vierkante meter, waarvan 300 vierkante meter overdekt, heten wij maximaal aantal gasten welkom. Alle ruimte dus. Genoeg ruimte zelfs voor een podium met een band en een foodtruck met Flammenkuchen; voor wie nog iets anders dan vlees en vis wenst. Smaakt het bier of de wijn naar meer? Pin dan gerust wat extra consumptiemunten. Beer meats BBQ duurt van 16.00 tot 22.00 uur. De BBQ’s gloeien van 17.00 tot 20.00 uur.
 
Met veel trots mogen wij u mededelen dat het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: Colorworks, Kompaan Dutch Craft Beer Company, ROC Mondriaan, OFYR Nederland, Q-culinair, Van Leersum Dranken, CORNET, Vanmenno, Swinckels, Bodega Norton, Sligro en Aqua Panna & San Pellegrino.


Foto: Ingezonden