Rijswijks Dagblad | Belangrijke informatie rondom het Coronavirus

Belangrijke informatie rondom het Coronavirus

mainImage

Het Coronavirus zorgt ervoor dat het dagelijks leven van ons allemaal er de komende tijd heel anders uitziet. Dagelijks zijn er nieuwe berichten rondom het virus of over de maatregelen. Via deze pagina is er meer informatie die voor u van belang kan zijn.

De gemeente Rijswijk volgt het advies en de informatie van de autoriteiten op dit gebied, de GGD en het RIVM, op de voet. De ontwikkelingen volgen elkaar echter snel op. Het kan daardoor voorkomen dat sommige informatie op deze pagina inmiddels verouderd is. Op de website www.rijswijk.nl vindt u de meest actuele informatie:

·         Veelgestelde vragen: www.rijswijk.nl/coronavirus/faq. We houden deze lijst actueel en vullen aan waar nodig.

·         Informatie over Corona in andere talen: Voor mensen die een andere taal spreken, hebben we een speciale pagina gemaakt: www.rijswijk.nl/coronavirus/anderetalen. Kent u iemand in uw omgeving die hiernaar op zoek is? Stuur de link aan hen door!

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, passen wij dit aan op deze website en communiceren wij dit via social media. 

 

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op onze website? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum van de gemeente Rijswijk via:

o    telefoonnummer: 14 070 (dagelijks van 8.30 – 17.00 uur)

o    e-mail: [email protected]

 

Voor meer informatie en vragen over landelijke maatregelen:

·         RIVM: telefoonnummer 0800-1351 (8.00-20.00 uur) of website: www.rivm.nl

·         GGD Haaglanden: telefoonnummer 088 – 355 01 00 (maandag – vrijdag van 8.30-17.00 uur) of website www.ggdhaaglanden.nl

·         Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl

 

Bron: Gemeente Rijswijk


Foto: Gemeente Rijswijk