Rijswijks Dagblad | App gelanceerd voor 'Rondje Rijswijk'

App gelanceerd voor 'Rondje Rijswijk'

mainImage

De Historische Vereniging Rijswijk (HVR) heeft in samenwerking met Knijnenburg Producties de stadswandeling “Monumenten Oud-Rijswijk” toegevoegd aan de in 2017 gelanceerde app “Rondje Rijswijk. Met behulp van een smartphone is nu ook een monumentenroute te wandelen in het oude centrum van Rijswijk. Deze wandeling is een aanvulling op de reeds opgenomen jeugdwandeling “Ontdek historisch Rijswijk” en op de audiotour door Rijswijk-Buiten.

Tijdens de wandeling “Monumenten Oud-Rijswijk” loopt de wandelaar langs een groot aantal van de prachtige Rijswijkse rijks- en gemeentelijke monumenten in het oude dorp. Onderweg wordt een schets gegeven van de geschiedenis van het monument. De wandeling duurt circa anderhalf uur. Deze app is een schitterend voorbeeld van citymarketing om ons mooie Rijswijk te promoten!

De app Rondje Rijswijk is gratis te downloaden via de App Store (iPhone) of de Google Playstore (Android).

Ook andere partijen in de culturele of maatschappelijke sector worden uitgenodigd om hun wandelingen toe te voegen. Neem daarvoor contact op met Knijnenburg Producties: info[email protected] of 070-3194533.

De HVR verzorgt de Monumentenwandeling Oud-Rijswijk ook voor groepen van max. 15 deelnemers, evenals een groepswandeling “Architectuur in Leeuwendaal”. Meer informatie hierover treft u aan op: www.historischeverenigingrijswijk.nl/stadswandelingen.php of kunt u telefonisch verkrijgen via 070-3902609.