Oudere automobilisten uit Rijswijk krijgen dit najaar bijles in het verkeer. Met een Opfriscursus Verkeer op woensdag 1 november 2017 kunnen 55 plussers hun kennis en rijvaardigheid opfrissen.
Automobilisten van vijftig jaar en ouder kunnen onder deskundige begeleiding hun verkeerskennis en rijvaardigheid opfrissen. Meedoen aan de opfriscursus heeft geen consequenties voor het rijbewijs en is nuttig en leerzaam voor iedereen. De opfriscursus wordt georganiseerd door de gemeente Rijswijk in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Een initiatief in samenwerking met BOVAG en ANWB.

Wie voor zichzelf eens wil nagaan hoe hij of zij ervoor staat, kan op de opfriscursus onder begeleiding van een rijinstructeur een testrit maken. Ook wordt in een workshop de kennis over de nieuwe verkeersregels opgefrist. Medewerkers van VVN nemen bij de deelnemer een reactietest af. Een gediplomeerd opticien van Pearle test de ogen en tot slot wordt er in samenwerking met BeterHoren een gehoortest aangeboden.

Doe de test op www.vvn.nl/opfriscursus

Aanmelden
De Opfriscursus wordt gehouden vanuit De Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 in Rijswijk op woensdag 1 november 2017. Aanvang 10.00 uur of 14.00 uur. Men neemt deel met eigen auto. De Opfriscursus duurt drie uur en de eigen bijdrage is € 15,– p.p, inclusief koffie en thee. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via e-mail : [email protected] met vermelding van naam en adresgegevens, keuze ochtend of middag of per post: Papegaailaan 7, 2566 XP te Den Haag. Telefoon 070 – 3254097.

Zie ook de website: www.vvnhaaglanden.nl