Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise in Schouwburg

22 October 2018, 12:00 uur
Uitgaan
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen op donderdag 25 oktober in de Rijswijkse Schouwburg een ode aan de mooiste americana en country songs. De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor countrymuziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie The BlueBirds was geboren. Het trio werd meteen goed ontvangen. Ze verkochten de grote zaal van Paradiso in twee dagen uit en de eerste single ‘Nothing On Me’ werd meer dan 1 miljoen keer beluisterd op Spotify.

Geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’ en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen The BlueBirds in intieme setting hun liedjes. Het publiek beleeft country klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Ook eigen werk van The BlueBirds zal te horen zijn, catchy, driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere eenheid. Laat je verrassen door deze dames met hun muzikaliteit, hun liefde voor muziek, plezier en verhalen.

Voor meer informatie en het boeken: https://www.rijswijkseschouwburg.nl/programma/3380/Zangeressen_Elske_DeWall_Krystl_en_Rachel_Louise_/THE_BLUEBIRDS/?type=show

https://youtu.be/Y8QJlhxCukA