Rijswijkse zaken nog niet opgelost ondanks duidelijke foto’s

mainImage
Rijswijkse zaken nog niet opgelost ondanks duidelijke foto’s

De politie bracht dinsdag foto’s naar buiten waarop verdachten staan van twee criminele zaken die zich in Rijswijk hebben afgespeeld. Ondanks het feit dat de vier duidelijk op de gepubliceerde foto’s staan, heeft de politie nog geen bruikbare tips ontvangen die tot aanhouding hebben geleid.

Media Markt Rijswijk

Op 17 april rond 15.00 uur hebben twee verdachten goederen weg hebben genomen uit de Mediamarkt aan de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk. Wie herkent deze twee?Pinnen met gestolen pinpas

Op 13 november 2017 zijn twee mannen gefilmd tijdens een pintransactie in Rijswijk. Zij proberen geld op te nemen met passen uit een portemonnee die de eigenaresse had verloren. De mannen hebben kennelijk de portemonnee gevonden en de keus gemaakt om die niet als gevonden voorwerp aan te geven, maar om de passen in de portemonnee te gebruiken. Doordat zij geen pincode hadden, mislukte de transactie. Het is hen echter wel gelukt om twee keer contactloos te betalen met een pinpas bij een Albert Heijn.Herkent u 1 of meer  verdachten of heeft u meer informatie over deze zaken? De recherche komt graag met u in contact via 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt uw tip ook doorgeven via de Whatsapp tiplijn 06-17214856.


Foto: Digitaal Dagblad