Opnieuw flyeractie voor vermiste Nsimire (14)

mainImage
Opnieuw flyeractie voor vermiste Nsimire (14)

Zaterdagiddag hield een groep vrijwilligers opnieuw een flyeractie bij Den Haag Centraal in de hoop op informatie over de sinds 27 juli vermiste Nsimire Massembo uit Den Haag. Voorbijgangers kregen een flyer in handen gedrukt over het vermiste meisje. Ook konden mensen die wilden helpen Nsimire te vinden flyers ophalen om op andere plekken en op andere tijdstippen te flyeren.

De veertienjarige Nsimire is nu al ruim drie weken vermist. Afgelopen week maakte de politie bekend dat ze de zaterdag na haar vermissing (zaterdag 28 juli) was gesignaleerd bij de Albert Heijn aan de Steijnlaan in Den Haag. Kort daarna is ze ook gezien bij een supermarkt op de Paul Krugerlaan. Ook werd duidelijk dat Nsimire tot 17.00 uur bij muziekcentrum Musicon aan de Soestdijksekade was en ’s avonds zou ze gezien zijn in de buurt van de Architect Jan Wilsstraat. Sindsdien heeft niemand haar meer gezien. Wel bleek uit onderzoek dat Nsimire de zondag erna met haar ov-chipkaart is uitgecheckt op de Escamplaan. De week erna stond haar telefoon korte tijd aan in de buurt van het Newtonplein, de Lijnbaan en Buitenom. Sinds 4 augustus staat haar telefoon uit en ontbreekt ieder spoor.

De politie houdt er rekening mee dat Nsimire is weggelopen en sindsdien wordt geholpen om onvindbaar te zijn. Heb je de 14-jarige Nsimire Massembo na vrijdag 27 juli nog gezien of gesproken? Weet u waar ze nu is? De politie is bereikbaar voor tips op het nummer 0800-6070 of stuur een app naar 06-17214856.

Voor een signalement van Nsimire, ga naar:

https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-kinderen/2018/juli/nsimire-massembo.html


| Foto: Digitaal Dagblad