Rijswijks Dagblad | Opnieuw aandacht voor gevonden lichaam na moord in Rijswijk

Opnieuw aandacht voor gevonden lichaam na moord in Rijswijk

mainImage
Opnieuw aandacht voor gevonden lichaam na moord in Rijswijk

Team West besteedt dinsdag weer aandacht aan de moord op de 50-jarige Mustafa Ates uit Vlaardingen. Zijn lichaam werd in juli 2017 gevonden op een verlaten parkeerterrein aan de Van der Kooijweg in Rijswijk.

Na Team West en het AVRO/TROS programma Opsporing Verzocht gaat Team West nu nogmaals kijkers oproepen om te reageren op de dood van Mustafa Ates. Zijn lichaam is gevonden in de bosjes bij een parkeerplaats in de Rijswijkse Hoekpolder. De rechercheurs hebben hulp nodig in deze zaak, omdat maar weinig mensen tot nu toe iets over Mustafa hebben verteld.

Verder komen dinsdag in Team West nog aan bod:

- Vier personeelsleden van New York Pizza in Nieuwerkerk aan den IJssel krijgen te maken met een gewapende overvaller. De man draagt een opvallende helm, waaraan hij mogelijk herkend kan worden.
- De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige woningoverval aan de Beethovenlaan in Leiden.
- Onder bedreiging van een vuurwapen moet een medewerkster van het Total benzinestation aan de Calandstraat in Den Haag geld en sloffen sigaretten afgeven. De overvaller is duidelijk in beeld gebracht door verschillende bewakingscamera's.
- Tot slot aandacht voor drie zakkenrollers die actief zijn op station Leiden Centraal. Hun werkwijze is goed te zien op camerabeelden en de mannen zijn duidelijk herkenbaar als ze geld opnemen van de rekeningen van hun slachtoffers.

Team West is dinsdagmiddag om 17.00 uur te zien op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Ook woensdag overdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.


Foto: Digitaal Dagblad