Rijswijks Dagblad | Hier zit vast wel een Rijswijks koffertje bij

Hier zit vast wel een Rijswijks koffertje bij

mainImage
Hier zit vast wel een Rijswijks koffertje bij

Is er de afgelopen maanden gereedschap van u gestolen?, lees dit bericht dan goed. De Haagse politie, Team Loosduinen heeft gisteren een enorme vangst gedaan van gestolen gereedschapskoffers. Naar aanleiding van een heterdaad aanhouding van twee verdachten bij auto-inbraak zijn er meerdere invallen gedaan op adressen in Den Haag. Daarbij werden er meer dan 300 stuks gereedschap aangetroffen, vermoedelijk afkomstig na diefstal. De kans is groot dat daar ook koffers en gereedschappen van Rijswijkers bij zitten.

Bent u slachtoffer geworden van een (auto)inbraak waarbij gereedschappen zijn weggenomen en heeft u hiervan aangifte gedaan? Neem dan contact op met de recherche van Team Loosduinen via [email protected] In verband met de enorme hoeveelheid reacties vraagt de politie u om uitsluitend via dit mailadres te reageren.
Vermeld daarbij uw proces-verbaal nummer en laat uw contactgegevens achter. Er wordt dan op een later moment contact met u opgenomen.

Heeft u (nog) geen aangifte gedaan? Doet u dat dan eerst bij het politiebureau van uw woonplaats en neem daarna contact met ons op via het eerdergenoemde e-mailadres.


Foto: Digitaal Dagblad