Rijswijks Dagblad | Hagenaar (66) aangehouden bij drugslab Eemnes
mainImage

Hagenaar (66) aangehouden bij drugslab Eemnes

17 februari 2020, 13:05 uur
112

Een 66-jarige Hagenaar is gisteravond aangehouden in Eemnes. Dat gebeurde nadat de politie met zwaarbewapende eenheden binnenviel bij een woonboerderij in het buitengebied van Eemnes aan de Te Veenweg Zuid, waar synthetische drugs werden geproduceerd. In het drugslaboratorium werd waarschijnlijk Chrystal Meth vervaardigd, een sterk verslavende harddrug. Een gespecialiseerd team van de politie, de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO), is begonnen het drugslab te ontmantelen.

De politie kreeg een melding die leidde naar een perceel aan de Te Veenweg Zuid in Eemnes. Rond 21.00 uur heeft de politie het terrein betreden en in twee schuren op het perceel waren drugslaboratoria waar de synthetische drugs geproduceerd werden.

Onderzoek

De politie doet momenteel onderzoek op het terrein. Vannacht is het pand bewaakt en ook vandaag wordt er door het LFO (Landelijk Faciliteit Ontmanteling) onderzoek gedaan. De omvang is nog onduidelijk en het politieonderzoek gaat uiteraard door. Heeft u informatie of tips die ons kunnen helpen bij het onderzoek? Bel dan 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Door: Politie