Rijswijks Dagblad | Gewonden na ongeluk auto en fietser op Van Mooklaan

Gewonden na ongeluk auto en fietser op Van Mooklaan

mainImage
Gewonden na ongeluk auto en fietser op Van Mooklaan

Het ongeluk dat vrijdag plaatsvond op de Dr. H.J. van Mooklaan in Rijswijk had veel slechter kunnen aflopen dan nu het geval is. Een automobilist raakte gewond nadat hij met zijn auto over de kop sloeg. Hij werd met botbreuken en kneuzingen naar het ziekenhuis gebracht. Een passerende fietser zag zijn fiets onder de auto terecht komen, maar hield er zelf slecht lichte verwondingen aan over.

De brandweer moest de beknelde automobilist uit zijn auto bevrijden. Hij was tegen een geparkeerde andere auto gebotst en sloeg daarna over de kop. Daarbij plette hij de fiets van een voorbijganger die zichzelf wist te redden door net op tijd van de fiets te springen. Daarbij hield hij enkele lichte verwondingen over.

Over de oorzaak van het ongeluk doen veel verhalen de ronde. Hij zou onwel zijn geraakt, met andere dingen zijn bezig geweest en/of te hard hebben gereden. Op Facebook meldde een vrouw, die de automobilist zegt te kennen: “Hij moest uitwijken voor een andere auto en dat met ernstige gevolgen.” Over de verwondingen van de man wist zij te melden: “Hij ligt nu in het ziekenhuis met ernstige gebroken ribben en kneuzingen en ligt voor verder onderzoek nog op intensive care.”


Foto: Digitaal Dagblad