Rijswijks Dagblad | Diensthond 'Harrie' houdt dief in Rijswijk aan. Andere dieven nog gezocht (Graag delen)

Diensthond 'Harrie' houdt dief in Rijswijk aan. Andere dieven nog gezocht (Graag delen)

mainImage
Diensthond 'Harrie' houdt dief in Rijswijk aan. Andere dieven nog gezocht (Graag delen)

Vannacht, 24 maart 2018, omstreeks 04.05 uur werd door een oplettende burger een melding gemaakt van personen die met een gele kliko gevuld met tuingereedschap over de van Vredenburchweg liepen. Diverse eenheden van eenheid Den-Haag hebben vervolgens in de omgeving gezocht naar deze personen.

Een eenheid van team Rijswijk zag vervolgens de personen lopen op de brug tussen de Huis te Landelaan en de Steenvoordelaan. Helaas, bleven de personen niet staan, renden weg en lieten hierbij de gele kliko achter. 1 van de verdachten vluchtte weg richting de bosschages en hield zich daar verscholen. De omgeving waar deze verdachte zich verscholen hield, werd rondom afgezet. Hierna werd de diensthond 'Harrie' ingezet. Diensthond 'Harrie' vond de verdachte snel en beet de verdachte in zijn arm. Hierna kon de verdachte aangehouden worden.

De recherche van team Rijswijk is deze ochtend druk bezig geweest met het onderzoek, maar kan tot op heden de rechtmatige eigenaar/eigenaren van de aangetroffen tuingereedschappen niet vinden.

De recherche heeft u hulp nodig en DEEL dit bericht!.

Weet u van wie deze tuingereedschappen zijn, of kunnen zijn, of heeft u anderszins informatie over deze zaak dan vragen wij om contact op te nemen met de recherche van Team Rijswijk via 0900-8844 o.v.v. registratienummer 2018076791.


Foto: Digitaal Dagblad