Daders in beeld diefstal Sir Winston Club Rijswijk

mainImage
Daders in beeld diefstal Sir Winston Club Rijswijk

Op zaterdag 12 mei stelen twee verdachten uit het Sir Winston Club aan het Kesslerpark in Rijswijk een mengpaneel en cd’s. Er worden dinsdagavond camerabeelden getoond van de daders van deze diefstal in het programma Team West op Omroep West.

Verder is er ook aandacht voor:
De 32-jarige Wilma Bres fietst in de zomer van 1989 na een musicaluitvoering in het Agnetapark in Delft naar haar huis aan de Kloosterkade. Rond 3 uur die nacht wordt haar lichaam gevonden in de Muyskenlaan in Delft. Zij blijkt een aantal keer met een mes gestoken en hieraan overleden. Er wordt een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. De volgende zaken komen ook aan bod:

Straatroof de De La Reyweg in Den Haag
Op woensdag 23 mei wordt een dame op de De La Reyweg van haar tas beroofd. De bijrijder van een motorrunner rukt de tas van haar schouder terwijl zij op het trottoir loopt. Van de daders worden camerabeelden getoond.

Straatroven centrum | Den Haag
Op dinsdag 7 augustus worden in het centrum binnen een half uur tijd drie mensen slachtoffer van een beroving. De straatrover spreekt de slachtoffers aan met een smoes en besteelt hen vervolgens. Een van de slachtoffers krijgt zelf een klap in het gezicht omdat hij zijn fiets niet af wil geven. Mogelijk betreft het een en dezelfde dader.

WhatsApp tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de WhatsApp tiplijn: 06-17214856.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald. Opsporing Verzocht Opsporing Verzocht dinsdag om 20.30 uur op NPO1 en op woensdag herhaald rond 12 uur op NPO2.


Foto: Digitaal Dagblad